Şehit Er Erkan AKDENİZ İlkokulu

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ… Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun, Ülke düzeyinde; eğitimde bir adım önce - bir adım önde olalım, Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul oluşturalım, Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliği yaratalım, Geleceği bugünden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olalım, Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, Yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla güven timsali olalım. VE İSTİYORUZ Kİ; BAŞARININ VE BARIŞIN ADRESİ OLALIM.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30 - 14.10